de blije doos

de blije doos … Wie heeft er niet van gehoord!?! Een uniek sampling pakket met nuttige producten en informatie voor voor alle zwangere vrouwen in Nederland.

98,1% van de zwangeren die een blije doos hebben opgehaald zou de blije doos aanbevelen aan anderen. En 97,2% zou de blije doos bij een volgende zwangerschap weer opnieuw aanvragen. (Bron: de blije doos enquête, juli 2017)

  • Deelname is voor een periode van twaalf maanden. Eventueel is het mogelijk om in een testperiode van drie maanden deel te nemen.
  • Tarieven zijn op aanvraag beschikbaar.
  • Aanleverspecificaties zijn op aanvraag beschikbaar.
  • Uitsluitend landelijk participeren.
Doelgroep
Zwangere vrouwen vanaf de 13e zwangerschapsweek

Oplage
Circa 135.000 exemplaren per jaar

Distributie
Controlled circulation via de winkels van Prénatal

Factsheet de blije doos

de schooldoos (in ontwikkeling)

Gezinnen met een kleuter van vier jaar die voor het eerst naar de basisschool gaan, kunnen gratis de schooldoos aanvragen. De doos is gevuld met aantrekkelijke samples gericht op de kleuter. Consumenten vragen de doos online aan. De verzending wordt na een week opgevolgd door een e-mailing. Dit concept biedt u de mogelijkheid om gericht samples bij de consument te krijgen en ook om data te genereren.

Doelgroep
Moeders waarbij hun kind binnen 5 weken 4 jaar oud wordt

Oplage
Circa 50.000 exemplaren per jaar

Distributie
Controlled circulation op de deurmat, verzending tweewekelijks

de cadeaubox

De WIJ Jonge Ouders Cadeaubox is een box vol leuke cadeautjes voor moeder en kind. In 2014 hebben wij voor het eerst een cadeaubox (toen nog jubileumbox) aangeboden aan onze doelgroep. Deze cadeaubox was een groot succes.

We geven de cadeaubox meerdere keren per jaar uit. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met ons op.