Direct contact? Mail naar contact@wij.nl

Events

WIJ Special Media is al jaren mediapartner van de Negenmaandenbeurs en participeert op de beurs met een eigen stand.
WIJ Special Media organiseert zelf ook diverse events met verschillende partners, zoals het WIJ Tweelingweekend in samenwerking met Center Parcs.

Rol WIJ Special Media

WIJ Special Media biedt een breed pakket aan event mogelijkheden.

WIJ Special Media ontwikkelt in overleg met de partner een concept voor het evenement dat past bij de doelgroep. Daarnaast behoort de organisatie van het event, het opzetten van een mediaplan en de ontwikkeling van de diverse (media) uitingen ook tot de mogelijkheden.

We ontwikkelen een passend mediaplan dat is afgestemd op de doelgroep en selecteren deze uit de database. Hierbij maken we gebruik van onze eigen verschillende media middelen en die van de partner(s).

Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement voor aanstaande en jonge ouders. Ieder jaar komen ruim 50.000 bezoekers op de Negenmaandenbeurs in Amsterdam RAI. WIJ Special Media is mediapartner van de Negenmaandenbeurs. Binnen deze samenwerking verzorgt WIJ Special Media de exploitatie en productie van de Beursgids en brengt de beurs in haar media onder de aandacht bij consumenten.

WIJ Special Media participeert zelf ook op de beurs met een stand. Op deze stand werken we regelmatig samen met diverse partners, zoals: Albert Heijn, Dyson, Mattel en Ecover.

WIJ Tweelingweekend

In samenwerking met Center Parcs en het NVOM organiseert WIJ van 28 september t/m 1 oktober 2018 voor de 3e keer het succesvolle WIJ Tweelingweekend voor jonge gezinnen met een tweeling t/m 4 jaar.

WIJ Special Media creëert samen met deze partners een speciaal programma voor dit weekend, waaronder lezingen over relevante onderwerpen, maar ook tweeling schminken, tweelingfotografie, tweeling zwemmen etc. Via de diverse media van WIJ Special Media, Center Parcs en het NVOM zal het weekend onder de aandacht worden gebracht bij de consumenten.

Zandkastelenweekend

WIJ Special Media heeft in samenwerking met Center Parcs en Super Sand Het Zandkastelenweekend georganiseerd. Dit weekend vond plaats van 22 t/m 24 april 2016 op Center Parcs Port Zélande. Op het programma stonden verschillende leuke activiteiten met als thema ‘Zand en zandkasteel’:

  • Een show van het Zandkasteel
  • Indoorwedstrijd zandkastelen bouwen met Super Sand
  • Outdoorwedstrijd zandkastelen bouwen op het strand
  • Een optreden van de Zandtovenaar