Direct contact? Bel 0229 21 26 72 of mail naar sales@wij.nl

Social Media

WIJ op Facebook

De Facebookpagina van WIJ heeft een fanbase onder (aanstaande) moeders van ruim 128.000 consumenten. Door relevante onderwerpen – als voeding, slapen en opvoeding – aan te kaarten en te luisteren naar de fans, wordt interactie en betrokkenheid gestimuleerd. Alle activiteiten op deze pagina dienen om een sterke relatie te onderhouden met de doelgroep en hen aan WIJ te binden.

Advertentiemogelijkheden
Het is mogelijk om op de Facebookpagina van WIJ commerciële content onder de aandacht te brengen bij de fans en (win)acties te organiseren.

  • commerciële post op de pagina
  • winactie op de pagina
  • Facebook advertising in combinatie met custom audience

Via de Facebookpagina van WIJ is het ook mogelijk om gebruik te maken van WIJ audiences om op of via het eigen Facebook account getarged de doelgroep te bereiken.

WIJ op YouTube

Op het YouTube kanaal van WIJ staan video’s over de zwangerschap en het moederschap, gericht op het helpen van zwangere vrouwen en moeders op een manier die past bij het actuele tijdsbeeld. WIJ Special Media produceert de video’s zelf of maakt gebruik van aangeleverde video’s.

Advertentiemogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden om middels video de gewenste doelgroep te bereiken.

  • Dedicated video
  • Product placement video
  • Video gekoppeld aan WIJ Testpanel

WIJ op Instagram

De onderwerpen zwangerschap, baby’s en kinderen lenen zich natuurlijk uitermate voor het delen van de mooiste beelden en herkenbare emotieteksten.

Advertentiemogelijkheden
Op aanvraag.